Pro Marshall
Vizită de informare la Inspectoratul General al Poliției

Vizită de informare la Inspectoratul General al Poliției

  • 20.11.2019

În cadrul proiectului ”Integritate prin Responsabilitate pentru Credibilitate în MAI”, la data de 20.11.2019, experții Centrului Pro Marshall ” au efectuat o vizită de informare la Inspectoratul General al Poliției. La întrevedere au fost discutate subiecte ce țin de implementarea Planului sectorial de acțiuni anticorupție în domeniul asigurării ordinii publice, precum și despre progresele și dificultățile întâmpinate de IGP în realizarea acestora. 

În același context, s-a discutat despre campania de informare și sensibilizare desfășurată de către IGP ”Nu acceptăm corupția în Poliție”, despre impactul campaniei și despre modalitățile de stimulare și promovare a agajaților IGP care au denunțat tentativele de corupere. 

Evenimentul face parte din activitățile de promovare a integrității instituționale a MAI, realizate de către Centrul Pro Marshall în colaborare cu Ministerul Afacerilor Interne în cadrul proiectului ”Integritate prin Responsabilitate pentru Credibilitate”, parte a proiectului „Lupta cu corupția prin consolidarea integrității în Republica Moldova”, implementat de UNDP Moldova, cu suportul financiar al Ministerului Afacerilor Externe al Norvegiei.

Product Image
Product Image
Product Image
Product Image